fbpx
Home » 2 ani de la invazie

2 ani de la invazie

Au trecut doi ani de când Putin a decis că toate regulile care conduc lumea după al doilea război mondial nu se mai aplică. Au trecut doi ani de când Putin a cerut americanilor și NATO să se care din Europa de Est.
Era o vreme când cine avea arme și mușchi putea cuceri orice. De fapt, cea mai mare parte a istoriei omenirii a fost așa. Apoi, lumea a început să facă ordine. Nu e destul să ai arme și mușchi. Trebuie să ai și dreptate.
Câteva zeci de ani, lumea a funcționat așa, pe reguli liberale. Apoi Putin a decis că istoria trebuie întoarsă înapoi. Dacă epoca imperiilor, adică normalitatea barbară a istoriei pre-liberale, revine atunci România va fi printre victime.
Să sărbătorim azi doi ani de când Ucraina a salvat lumea liberă. Restul sunt detalii, pe care le discutăm în acest grupaj de articole și în zilele următoare. Slavă Ucrainei! (Cristian Ghinea)

Newsletter

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru si te ținem la curent cu tot ce mai apare.

SCRIE ȘI TU


Poți contribui și tu la Comunitatea Liberală 1848 completând formularul de mai jos.

 

  This will close in 0 seconds

  Hai în Comunitatea Liberală 1848!

  Fii parte din Comunitate! Ajută-ne să ajungem la mai mulți români. Toate donațiile tale vor fi folosite pentru a produce conținut liberal și pentru publicitate. Te simți liberal, crezi în libertate, în democrație, în capitalism, în inițiativă? Locul tău este aici.

  -
  00:00
  00:00
  Update Required Flash plugin
  -
  00:00
  00:00